Kirjanpito

Teemme puolestanne peruskirjanpidon joustavasti ja nopeasti, jotta kannattavuuden seurantaan ja tilinpäätöksen suunnitteluun saadaan luotettavaa ja ymmärrettävää informaatiota. Kustannuslaskenta räätälöidään tarpeidenne mukaiseksi. Tilinpäätös laaditaan aina asiakkaan kanssa neuvotellen.

Palkanlaskenta

Hoidamme palkkojen laskennan ja maksuunpanon, tilitykset sekä valvontailmoitukset. Teemme puolestanne lakisääteiset vuosi-ilmoitukset verottajalle ja vakuutusyhtiöille. Tarjoamme myös neuvontaa tavanomaisissa työsuhdeasioissa.

Laskentaseuranta

Fennoa taloushallintajärjestelmästä pystytään seuraamaan tunnuslukujanne sekä budjettien ja suunnitelmien toteutumista ja antaa tarvittaessa neuvoja. Saatte kuukausiraportit vertailutietoineen ja myös budjettivertailut. Tarvittaessa sieltä saadaan räätälöidyt kustannuspaikkaraportit, ennusteet sekä analyysit yrityksen tilasta. Raportit saatavilla myös englanniksi ja ruotsiksi.

Verotusasiat, neuvonta ja asian

tuntijapalvelut

Tilitoimisto seuraa, mitä verotusrintamalla tapahtuu. Autamme laskelmien, budjettien ja muiden suunnitelmien laadinnassa. Opastamme taloushallinnon tiedon hallinnassa ja mahdollisuuksien mukaan teknisissä ratkaisuissa. Opastamme sähköisten menetelmien käyttöönotossa ja etsimme ratkaisut mahdollisimman järkevään työnjakoon.

Ota yhteyttä – katsotaan, miten voimme auttaa!


Hyödyllisiä linkkejä

taloushallintoliitto.fi

vero.fi

ytj.fi

ely-keskus.fi

finnvera.fi

businessrovaniemi.fi