TILITOIMISTO ON SULJETTU PERJANTAINA 22.5.2020

 

Verottajan tiedote; maksujärjestelyt ja ulosotto 200320 Verojen_maksujärjestely_ja_ulosotto

Lue Suomen Yrittäjien infopaketti yrittäjille  https://www.yrittajat.fi/yrittajat/kaikki-koronasta-yrittajalle

KORONAVIRUS  JA PALKANMAKSU:

Koronavirusepidemia: vastauksia työnantajien kysymyksiin https://www.castren.fi/fi/blogijauutiset/uutiset-2020/koronavirusepidemia-vastauksia-tyonantajien-kysymyksiin/

Verohallinto tukee yrityksiä, lue verohallinnon 15.3.2020 julkaisema tiedote https://www.vero.fi/tietoa-verohallinnosta/uutishuone/uutiset/uutiset/2020/verohallinto-tukee-yrityksi%C3%A4-koronatilanteessa/


 

RSS Taloushallinnon uutisia yrittäjille

  • Yrittäjän oikeus työttömyysturvaan koronatilanteessa 8.4.2020
    Toimi näin: 1. Ilmoittaudu TE-toimistoon 15.4.2020 mennessä. · Etuutta voi saada takautuvasti 16.3. alkaen tai siitä lähtien kuin edellytykset… The post Yrittäjän oikeus työttömyysturvaan koronatilanteessa appeared first on Yrittajille.
  • TEM: Hallitus tukee yrityksiä koronavirustilanteessa 7.4.2020
    Tilaisuudessa käytiin läpi eri toimenpiteitä, joilla pyritään turvaamaan yritysten toiminnan jatkuminen koronaviruksen aiheuttaman kriisin jäl… The post TEM: Hallitus tukee yrityksiä koronavirustilanteessa appeared first on Yrittajille.
  • Verohallinto mahdollistaa helpotetun maksujärjestelyn 6.4.2020
    Jos yrityksellä on voimassa oleva maksujärjestely ja koronaepidemiasta aiheutuneita maksuvaikeuksia, yritys on keskiviikosta 25.3. alkaen voin… The post Verohallinto mahdollistaa helpotetun maksujärjestelyn appeared first on Yrittajille.