Yrityksen perustaminen, muutokset, sukupolvenvaihdokset

Autamme uutta yrittäjää sopivan yhtiömuodon valinnassa, perustamisasia-kirjojen ja erilaisten ilmoitusten laadinnassa sekä toiminnan käynnistämisessä. Tuomme myös lisäarvoa kokeneenkin yrittäjän toimintaan. Ammattitaitoinen tilitoimistokumppani osaa antaa neuvoja tiukassakin paikassa.

Kirjanpito

Teemme puolestanne peruskirjanpidon joustavasti ja nopeasti, jotta kannattavuuden seurantaan ja tilinpäätöksen suunnitteluun saadaan luotettavaa ja ymmärrettävää informaatiota. Kustannuslaskenta räätälöidään tarpeidenne mukaiseksi. Tilinpäätös laaditaan aina asiakkaan kanssa neuvotellen.

Palkanlaskenta

Hoidamme palkkojen laskennan ja maksuunpanon, tilitykset sekä valvontailmoitukset. Teemme puolestanne lakisääteiset vuosi-ilmoitukset verottajalle ja vakuutusyhtiöille. Tarjoamme myös neuvontaa tavanomaisissa työsuhdeasioissa.

Laskentaseuranta

Tilitoimisto seuraa tunnuslukujanne sekä budjettien ja suunnitelmien toteutumista ja antaa tarvittaessa neuvoja. Saatte kuukausiraportit vertailutietoineen ja myös budjettivertailut. Tarvittaessa toimitamme räätälöidyt kustannuspaikkaraportit, ennusteet sekä analyysit yrityksen tilasta. Raportoimme myös englanniksi.

Verotusasiat

Tilitoimisto seuraa, mitä verotusrintamalla tapahtuu. Monen eri yrityksen veroasioiden hoito laajentaa näkökulmaa. Eri toimialat, eri yritysmuodot, eri elämänkaarivaiheessa olevat yritykset, erilaiset yrittäjätaustat ovat kaikki koko ajan läsnä tilitoimiston arjessa, joten veroasioiden osaaminen on tilitoimistopalveluiden ydinosaamista.

Neuvonta ja asiantuntijapalvelut

Annamme neuvontaa pankkiyhteyksissä ja rahoitusjärjestelyissä sekä avustamme rahoituksen järjestämisessä. Autamme teitä rahoituslaskelmien ja budjettien laatimisessa. Halutessanne hoidamme myös maksuliikenteen. Tilitoimisto opastaa taloushallinnon tiedon hallinnassa ja teknisissä ratkaisuissa. Sähköisten menetelmien käyttöönottoon ja työnjakoon etsitään järkevimmät ratkaisut.

Ota yhteyttä – katsotaan, miten voimme auttaa!


Hyödyllisiä linkkejä

www.taloushallintoliitto.fi

www.vero.fi

www.ytj.fi

www.ely-keskus.fi

www.finnvera.fi

www.rovaniemenkehitys.fi